Pojačani nadzori

Slika PU_BP/IMG_3070-nadzor jav.pros..jpg

Prošli vikend pojačano je nadzirano uže područje Grada Slavonskog Broda i Nove Gradiške, te kladionice i ugostiteljski objekti. Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod i kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška su u petak i subotu 

Foto: Ilustracija

Prošli vikend pojačano je nadzirano uže područje Grada Slavonskog Broda i Nove Gradiške, te kladionice i ugostiteljski objekti. 

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su u petak od 12 do 14.30 sati u Slavonskom Brodu, Kumičićeva ulica u suradnji sa inspektorima Porezne uprave i gospodarskog inspektorata, pojačano nadzirali rad kladionica i ugostiteljskih objekata. U ugostiteljskim objektima kontrolirano je 16 osoba, te su dvije maloljetne osobe konzumirale alkoholno piće, pa su inspektori gospodarskog inspektorata protiv vlasnice jednog ugostiteljskog objekta podnijeli prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o ugostiteljstvu.

Kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška su u petak oko 23.45 sati u Novoj Gradiški, na prostoru gradske tržnice, zatekli četvoricu mladića (u dobi od 18 do 21), kako na javnom mjestu piju alkohol. Svima su izdana upozorenja zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica