Tko radi taj i griješi

Slika PU_BP/Img_0442-radni stroj.jpg

Oko 11.30 sati, jučer u Čajkovcima, 73-godišnjak je prilikom oranja zemljišta, oštetio cjevovodnu plinsku instalaciju, pa je istekla manja količina plina. Djelatnici „Brod-plina“ su zatvorili plinovod, sanirali oštećenje, te pritom nije bilo prekida opskrbom plina 

Foto: Ilustracija

Jučer oko 14 sati u Slavonskom Brodu, u ulici 22. lipnja 1941., 35-godišnjak je kopajući bagerom nenamjerno presjekao dva električna priključna kabla.

Također oko 14 sati, jučer u Starom Petrovom Selu, 38-godišnji zaposlenik tvrtke iz Vinkovaca, koji je radio na iskopu i postavljanju vodovodne mreže, na dubini od oko 80 cm, kašikom bagera je pokidao svjetlovodni kabel, dok je na drugom oštetio omotač. Pritom su prekinute telekomunikacijske usluge u Vrbovi i Zapolju. Djelatnici HT-a su sanirali oštećenje i normalizirali telekomunikacijske veze.

Oko 11.30 sati, jučer u Čajkovcima, 73-godišnjak je prilikom oranja zemljišta, oštetio cjevovodnu plinsku instalaciju, pa je istekla manja količina plina. Djelatnici „Brod-plina“ su zatvorili plinovod, sanirali oštećenje, te pritom nije bilo prekida opskrbom plina.

O događajima slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica