Pijan skrivio prometnu nesreću

Slika PU_BP/IMG_2618-prom.pol.jpg

Jučer oko 23.50 sati u Bartolovcima u ulici Hrvatskih Branitelja, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Prometna nesreća se dogodila kad je 23-godišnjak upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola

Foto: Ilustracija

Jučer oko 23.50 sati u Bartolovcima u ulici Hrvatskih Branitelja, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Prometna nesreća se dogodila kad je 23-godišnjak upravljajući osobnim automobilom  BMW 3, pod utjecajem alkohola, zbog neprilagođene brzine u izlasku iz zavoja u lijevo izgubio nadzor nad upravljačem, pa je sletio s kolnika. Prije nego se zaustavio, u zanošenju je desnim bočnim dijelom vozila udario u metalna ulazna vrata jednog kućnog broja (vlasništvo 60-godišnjaka) i metalnu ogradu na drugom kućnom broju (vlasništvo 50-godišnjaka).

Vozač je alko-testiran i u njegovu organizmu je izmjerena koncentracija alkohola u iznosu od 2,30 promila. Policija protiv 23-godišnjeg vozača podnosi obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica