Razriješene tri teške krađe u PP Nova Gradiška

Slika PU_BP/Fotografija-0002-pol.sl.jpg

Jučer je u suradnji sa policijskim službenicima PU Koprivničko-križevačke provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno da su tri muškarca (34-godišnjak i 59-godišnjak) obadvojica državljani Bosne i Hercegovine i 32-godišnjak (stranac na produženom boravku

Foto: Ilustracija

Unazad 24 sata na području iz nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 10 kaznenih djela. Od toga je devet imovinskih kaznenih djela (šest krađa, dvije teške krađe, jedno oštećenje tuđe stvari) i jedno kazneno djelo protiv života i tijela (prijetnja).

Jučer je u suradnji sa policijskim službenicima PU Koprivničko-križevačke provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno da su tri muškarca (34-godišnjak i 59-godišnjak) obadvojica državljani Bosne i Hercegovine i 32-godišnjak (stranac na produženom boravku u Republici Hrvatskoj) počinili kaznena djela teške krađe na postajnom području Policijske postaje Nova Gradiška. Oni su početkom studenoga provalili u prodavaonicu u Novoj Gradiški i iz skladišta otuđili 750 kutija raznih vrsta cigareta, te ostalih prodajnih artikala (dezodoransi, kreme, šamponi).

U mjestu Cernik su provalili u jednu prodavaonicu iz koje su sa prostora prodajnog pulta otuđili oko tri tisuće kuna i 90 kutija raznih vrsta cigareta.

Također su početkom studenoga u Giletincima, provalili u trgovinu mješovitom robom, otuđivši 300 kutija raznih vrsta cigareta i 1 500 kuna.

Ukupna materijalna šteta bez stručne procjene iznosi oko 20 tisuća kuna.Dvojica muškaraca (59-godišnjak i 32-godišnjak) su uz posebno izvješće kao dopuna kaznenoj prijavi za kaznena djela teške krađe dovedeni kod istražnog suca Županijskog suda u Koprivnici, dok se 34-godišnjak nalazi u istražnom zatvoru.



Stranica