Otkrivena dvojica provalnika

Slika PU_BP/Fotografija-0002-pol.sl.jpg

Policijski službenici su jučer nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 18 i 19-godišnjakom s područja općine Oriovac utvrdili osnovanu sumnju da su oni u noći s 30. studenog na 1. prosinca počinili tri kaznena djela Teške krađe provaljivanjem

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su jučer nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 18 i 19-godišnjakom s područja općine Oriovac utvrdili osnovanu sumnju da su oni u noći s 30. studenog na 1. prosinca počinili tri kaznena djela Teške krađe provaljivanjem u dva ugostiteljska objekta i jednu trgovinu u mjestu Oriovac.
Dvojica mladića su prvo provalili u trgovinu, tako što su podesnim predmetom pokidali lokot na ulaznim vratima koja vode do skladišta trgovine, a nakon toga nasilno otvorili vrata skladišta, odakle su odnijeli veću količinu alkoholnog pića i bezalkoholnih napitaka.
Nakon toga su provalili u dva ugostiteljska objekta tako što su podesnim predmetima nasilno otvarali ulazna vrata u objekte, a nakon toga iz registar kasa uzimali novac ( ostavljeni polog ), a iz jednog ugostiteljskog objekta su otuđili i ključ od skladišta pića.
Protiv njih slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu za počinjena kaznena djela.
 



Stranica