Otkrivena veća količina odjeće i obuće

Slika PU_BP/tekstil 001.jpg-odjeća-obuća.jpg

Oko 15.30 sati, jučer, policijski službenici za prekogranični kriminalitet Postaje granične policije Stara Gradiška su na cesti u Novom Varošu kontrolirali osobni automobil VW Golf, kojim je upravljao 25-godišnjak sa područja općine Stara Gradiška, a

Foto: PU brodsko-posavska

Oko 15.30 sati, jučer, policijski službenici za prekogranični kriminalitet Postaje granične policije Stara Gradiška su na cesti u Novom Varošu kontrolirali osobni automobil VW Golf, kojim je upravljao 25-godišnjak sa područja općine Stara Gradiška, a u prtljažniku su uočili dvije crne PVC vreće. Izvršenim pregledom i provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila,  da je 25-godišnjak u vrećama prevozio veću količinu odjevnih predmeta i obuće za koju nema račun, a robu je unio u Republiku Hrvatsku preko graničnog prijelaza ne prijavivši djelatnicima carine.

Odjevni predmeti i obuća (jakne, majice, traperice i tenisice) su od njega oduzete sukladno zakonskim odredbama, te će biti predani djelatnicima carine na daljnje postupanje. U dogovoru sa državnim odvjetništvom, policija protiv 25-godišnjaka podnosi obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici Slavonski Brod zbog prekršaja iz Carinskog zakona.



Stranica