Tučnjava između više osoba

Slika PU_BP/IMG_1109-tučnjava letvom.jpg

Nakon što je zaprimljena dojava o tučnjavi u Bukovlju, policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrdili su da je oko 23.30 sati došlo do tučnjave između više osoba i to pet muškaraca u dobi od 20 do 48

Foto: PU brodsko-posavska

Nakon što je zaprimljena dojava o tučnjavi u Bukovlju, policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrdili su da je oko 23.30 sati došlo do tučnjave između više osoba i to pet muškaraca u dobi od 20 do 48 godina s područja općine Bukovlje s jedne strane i više muških osoba s druge strane, koji su napali prvu skupinu drvenim palicama  i zadali im više udaraca po glavi i tijelu. Nakon toga su se udaljili u nepoznatom smjeru. Ozlijeđene osobe su prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su kod četvorice utvrđene tjelesne ozljede, dok je jedna osoba teže ozlijeđena i zadržana na daljnjem liječenju.

Policija raspolaže određenim saznanjima o osobama iz druge skupine koja je sudjelovala u ovom sukobu i nastavlja daljnji rad u cilju njihova pronalaska i podnošenja odgovarajućih pismena.



Stranica