Biciklistica teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/IMG_2916-pol.vozilo.jpg

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, oko 8,25 sati između Starog Petrovog Sela i Davora, teško je ozlijeđena 69-godišnja vozačica bicikla. Policijskim očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 8,25 sati zaprimljena je dojava da se na cesti između Starog Petrovog Sela i Davora, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijskim očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila u 8,20 sati, kada je 47-godišnji vozač Opel Corse zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem, pa je u kočenju i zanošenju po kolniku prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljala 69-godišnja žena, a koja je nakon udara pala na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći biciklistica je ozlijeđena. Ukazana joj je liječnika pomoć, nakon koje je upućena u bolnicu u Slavonskom Brodu. Ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

Protiv 47-godišnjeg vozača policija dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.



Stranica