Prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika PU_BP/IMG_9202-PN-MOP.jpg

Danas u vremenu od 12.05 do 12.25 sati, u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški dogodile su se prometne nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Prva nesreća se dogodila kad je 35-godišnja  

Foto: PU brodsko-posavska

Danas u vremenu od 12.05 do 12.25 sati, u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški dogodile su se prometne nesreće s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

            - U 12.05 sati u Novoj Gradiški na raskrižju prilaznog kolnika Naselju Urije i Svačićeve ulice 35-godišnja vozačica osobnog automobila Volvo, uključivala se vozilom u promet iz naselja u Svačićevu ulicu, a prije toga nije propustila vozilo Renault Megane s prednošću prolaska, pa je došlo do udara prednjeg dijela njenog vozila u lijevi bočni dio Renaulta.

            - Oko 12.25 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Gupčeve i Svačićeve ulice, 20-godišnji vozač motocikla Gilera Runner nije držao potreban razmak kada vozi iza drugog vozila, pa je prednjim dijelom motocikla udario u stražnji lijevi dio osobnog automobila Suzuki kojim je upravljala 66-godišnja žena iz Rovinja.

Policija je vozače u oba slučaja alko testirala i utvrdila da nisu bili pod utjecajem alkohola.

Protiv 20-godišnjeg vozača i 35-godišnje vozačice slijede prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica