Teška tjelesna ozljeda

Slika PU_BP/IMG_1114-nas.ponaš..jpg

Policijski službenici su u subotu nakon zaprimljene dojave iz bolnice da je 57-godišnjak zatražio liječničku pomoć, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili da je unutar obiteljske kuće na području općine

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici su u subotu nakon zaprimljene dojave iz bolnice da je 57-godišnjak zatražio liječničku pomoć, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili da je unutar obiteljske kuće na području općine Sikirevci bilo nasilničkog ponašanja u obitelji. Istog dana oko 16.30 sati, 18-godišnjak se posvađao sa ocem i majkom, nakon čega je stolicom više puta udario 57-godišnjeg oca po ruci, a daljnje nasilje nad ocem je spriječio drugi sin (25-godišnjak). Liječnici su u bolnici ozljede 57-godišnjaka okvalificirali kao teške. Izvršenim alko-testiranjem nad sudionicima ovog događaja nije utvrđena koncentracija alkohola.

U suradnji sa županijskim državnim odvjetništvom policija protiv 18-godišnjaka dostavlja kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.



Stranica