U prometnoj nesreći ozlijeđen 12-godišnjak

Slika PU_BP/IMG_1192-policija.jpg

Jučer u 18.25 sati u Novoj Gradiški, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Svačićevoj ulici 12-godišnjak je lakše ozlijeđen. Prometna nesreća se dogodila, jer se 33-godišnja vozačica vozilom VW Golf, nije kretala

Foto: Ilustracija

Jučer u 18.25 sati u Novoj Gradiški, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Svačićevoj ulici 12-godišnjak je lakše ozlijeđen. Prometna nesreća se dogodila, jer se 33-godišnja vozačica vozilom  VW Golf, nije približavala obilježenom pješačkom prijelazu sigurnosnom brzinom, tako da ne ugrožava druge sudionike u prometu. Obilježeni pješački prelazio je 12-godišnjak upravljajući biciklom, bez zaštitne kacige na glavi. U tom trenutku vozačica je prednjim središnjim dijelom vozila udarila u desni bočni dio bicikla, koji je pao zajedno sa djetetom na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći 12-godišnjak je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je ukazana u bolnici u Novoj Gradiški, nakon koje je pušten kući.

Protiv 33-godišnje vozačice policija podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica