Razriješena krađa u Novoj Gradiški

Slika PU_BP/IMG_0752-uhićen2.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Nove Gradiške, policijski službenici su jučer razriješili kazneno djelo krađe iz jednog poduzeća u Novoj Gradiški

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom s područja Nove Gradiške, policijski službenici su jučer razriješili kazneno djelo krađe iz jednog poduzeća u Novoj Gradiški. 
Muškarac je tijekom mjeseca rujna u više navrata ulazio u ured za računovodstvo, upravne zgrade tog poduzeća i iskoristivši odsutnost djelatnika koji su radili u uredu, iz metalne kase koja se nalazila u ormaru uzimao novac, koji je pripadao tom poduzeću. Pored toga on je 17 listopada oko 17 sati ponovno ušao u taj ured i iz ormara otuđio i metalnu kasu sa novcem, koju je kasnije otvorio i uzeo novac, koji je kasnije potrošio, a kasu je bacio pored jednog potoka. Policija je kasu pronašla na mjestu gdje ju je on odbacio i vratila oštećenom. Policijski službenici protiv njega podnose posebno izvješće državnom odvjetništvu kao dopuna kaznene prijave za kazneno djelo Krađe.
 



Stranica