Preventivno-represivna akcija "Alkohol"

Slika PU_BP/IMG_1120-stop-policija.jpg

Policija je, sa subote na nedjelju, od 22 sata do 5 sati ujutro provela preventivno-represivnu akciju „Alkohol“ s ciljem da svim sudionicima u prometu, a posebice onima koji u prometu sudjeluju pod utjecajem alkohola, ukaže da neće tolerirati

 
Foto: Ilustracija
 
Policija je, sa subote na nedjelju, od 22 sata do 5 sati ujutro provela preventivno-represivnu akciju „Alkohol“ s ciljem da svim sudionicima u prometu, a posebice onima koji u prometu sudjeluju pod utjecajem alkohola, ukaže da neće tolerirati prometne prekršaje zbog kojih u prometu dolazi do najtežih posljedica. Tijekom akcije policijski službenici su poduzeli ukupno 44 mjere i radnje prema sudionicima u prometu koji su počinili prekršaje.
Protiv sudionika u prometu koji su bili pod utjecajem alkohola, policija je postupala u 16 slučajeva, a najveća izmjerena koncentracija alkohola je 2,77 promila, izmjerena u Slavonskom Brodu u Berislavićevoj ulici, kod 36-godišnjeg vozača osobnog automobila, marke Opel-Vectra, slavonsko-brodskih registarskih oznaka. Pored ovih prekršaja najbrojniji prekršaji bili su i nepropisna brzina (u 15 slučajeva), a zatim upravljanje prije stjecanja prava (u 5 slučajeva).


Stranica