Upravljao vozilom pijan i sletio s ceste

Slika PU_BP/Img_5761-PN-Škoda.jpg

Jučer u 11.20 sati u blizini Orubice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovao pijani vozač. Prometna nesreća se dogodila kad je 36-godišnjak upravljanjći


Foto: PU brodsko-posavska
 
Dana 19. kolovoza u 11.20 sati u blizini Orubice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom koju je prouzrokovao pijani vozač.
Prometna nesreća se dogodila kad je 36-godišnjak upravljajući osobnim automobilom marke Škoda Fabia, ušao u zavoj na lijevo, ne držeći se strane kretanja, već je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku. U daljnjem kretanju je preko bankine sletio na travnatu površinu na kojoj je prednjim dijelom vozila udario u drveni stup, nosač metalne ograde (vlasništvo 37-godišnjaka). U ovoj prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.
Policijski službenici su vozača alkotestirali i utvrdili koncentraciju alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 3,52 promila. Zadržali su ga u službenim prostorijama sukladno zakonskim odredbama do otriježnjenja.
Protiv 36-godišnjeg vozača policija donosi obavezni prekršajni nalog i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica