Tučnjava

Slika PU_BP/Uhićen-1.jpg

Dva sata iza ponoći jučer, u Slavonskom Brodu, u užem središtu grada, unutar ugostiteljskog objekta javni red i mir su narušavale četiri muške osobe, što je rezultiralo tjelesnim ozljedama


Foto: Ilustracija
 
Dana 15. kolovoza oko dva sata u Slavonskom Brodu, u užem središtu grada, unutar ugostiteljskog objekta javni red i mir su narušavale četiri muške osobe, što je rezultiralo tjelesnim ozljedama. Dvije muške osobe s jedne strane (19-godišnjak i 23-godišnjak) i dvije muške osobe s druge strane (21-godišnjak i 22-godišnjak) su se nakon svađe potukle.
U tom sukobu razmijenili su više udaraca po glavi i tijelu, te su 19-godišnjak, 21-godišnjak i 22-godišnjak zadobili više ubodno reznih rana  po tijelu. Nakon ukazane liječničke pomoći 19-godišnjak i 22-godišnjak, koji su lakše ozlijeđeni, pušteni su kući, dok je 21-godišnjak zadržan na daljnjem liječenju zbog težih ozljeda. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju bitnih činjenica vezano uz ovaj događaj.
Protiv svih sudionika ove tučnjave policija podnosi optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv 19-godišnjaka i 23-godišnjaka provedeno kriminalističko istraživanje, te protiv njih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede.


Stranica