Dvoje biciklista u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/IMG_1200-stop-palica.jpg

U prijepodnevnim satima u subotu, na nogostupu u Svačičevoj ulici u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali biciklisti. Jedna osoba je teško ozlijeđena, kojoj je liječnička pomoć


Foto: Ilustracija
 
U subotu u 8.30 sati u Slavonskom Brodu, na nogostupu u ulici Petra Svačića dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kad je 48-godišnjakinja, upravljajući biciklom, započela skretanje udesno na nogostup kojim se kretao 82-godišnji biciklista, pa je prednjim dijelom svog bicikla udarila u prednji dio drugog bicikla. Obadvoje su s biciklima pali pored nogostupa. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobio 82-godišnjak kojemu je ukazana liječnička pomoć i zadržan je na daljnjem liječenju u bolnici.
Policija protiv dvoje biciklista podnosi obavezne prekršajne naloge zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a protiv 48-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica