Nedozvoljena trgovina

Slika PU_BP/Img_2713-zapljena cig-Dragalić.jpg

Tijekom vikenda policijski službenici za prekogranični kriminalitet su prilikom obavljanja svojih zadaća u unutrašnjosti vozila uočili veću količinu cigareta. Cigarete su se nalazile na podu iza vozačevog


Foto: Ilustracija
 
Tijekom vikenda policijski službenici za prekogranični kriminalitet su prilikom nadzora osobnog automobila u unutrašnjosti uočili veću količinu cigareta.
Sporne cigarete su uočili na podu iza vozačevog i suvozačevog sjedišta osobnog automobila marke VW Golf, kojim je upravljao 51-godišnjak sa požeškog područja, dok se kao suvozač nalazio 39-godišnjak iz Slavonskog Broda. Izvršenom pretragom vozila temeljem sudskog naloga u putničkom i prtljažnom prostoru vozila pronađeno je ukupno 2500 kutija raznih vrsta cigareta, koje su njih dvojica kupili na području Slavonskog Broda s namjerom preprodaje na tržnici u Požegi. Također je u suradnji sa policijskim službenicima PU požeško-slavonske, pretragom stana 51-godišnjaka na požeškom području pronađeno ukupno 1680 kutija raznih vrsta cigareta. Ukupna vrijednost zaplijenjenih cigareta bez stručne procjene je iznad 30 tisuća kuna.
 
Policija u dogovoru sa državnim odvjetništvom protiv obadvojice podnosi kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljene trgovine. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika.


Stranica