Teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/IMG_9417-PN-AC.jpg

Jučer u 5.45 na autocesti Bregana-Lipovac kod Nove Kapele dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća se dogodila kad je 54-godišnjak upravljajući


Foto: PU brodsko-posavska

Jučer u 5.45 na autocesti Bregana-Lipovac kod Nove Kapele dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća se dogodila kad je 54-godišnjak (državljanin Makedonije) upravljajući (južnom kolničkom trakom) osobnim automobilom marke „VW Passat“ švicarskih nacionalnih oznaka i broja, prešao na travnatu površinu sa sjeverne strane kolnika, nakon čega je u zanošenju sletio na travnatu površinu s južne strane. Pritom je vozilom udario u smjerokazni stupić. U daljnjem kretanju vozilo se prevrnulo i udarilo u zaštitnu žičanu ogradu. U ovoj prometnoj  nesreći teške ozljede zadobila je 20-godišnja putnica (državljanka Makedonije), koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok su 54-godišnji vozač, 52-godišnja putnica i 29-godišnji putnik (svi državljani Makedonije) prevezeni na liječenje u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje su njihove ozljede okvalificirane naknadno. Lakše ozljede je zadobila 52-godišnjakinja, dok su 54-godišnji vozač i 29-godišnji putnik zadobili teške tjelesne ozljede. Dvadesetdevetogodišnjak je prevezen na daljnje liječenju u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.
U suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom protiv 54-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica