Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_BP/IMG_1431-polic.vozilo.jpg

Policijski službenici su jučer postupali u tri slučaja vezano za kaznena djela koja se odnose na zlouporabu opojnih droga, kojom prilikom su od tri osobe oduzeli ukupno 8,5 grama


Foto: Ilustracija
 
Jučer su policijski službenici postupali u tri slučaja vezano za kaznena djela koja se odnose na zlouporabu opojnih droga, po jedan slučaj je bio na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Slavonski Šamac, te jedan slučaj u gradu Slavonskom Brodu.
- Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na ulazu u Republiku Hrvatsku, u 11,50 sati, kod 58-godišnje državljanke Bosne i Hercegovine, pronađeno je 300 komada tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga, te je u dogovoru s Općinskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod protiv nje podnesena kaznena prijava.
- Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, jučer u 15,19 sati, prilikom granične kontrole kod 34-godišnjeg državljana Bosne i Hercegovine, pronađeno je 7,3 grama opojne droge marihuana, te je protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu podnesena kaznena prijava.
- U Slavonskom Brodu, Vinogradska, od 17-godišnjaka je oduzueto 1,2 grama opojne droge marihuane. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu Slavonski Brod.


Stranica