Otkriveni počinitelji kaznenih djela

Slika PU_BP/IMG_1492-pol.vozilo2.jpg

Policijski službenici su razriješili dva kaznena djela iz prethodnog razdoblja od kojih je jedno počinjeno krajem travnja, odnosno početkom svibnja ove godine, dok je drugo

Foto: Ilustracija

U vremenu od 30. travnja do 3. svibnja ove godine nepoznati počinitelj je u mjestu Velika Kopanica izvršio provalu u skladište poduzeća poljoprivrednih proizvoda iz kojeg je otuđio veći broj vreća sjemenskih žitarica pričinivši time veliku materijalnu štetu.

Operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da su opisanu tešku krađu počinili 34-godišnjak iz Đakova i dva 23-godišnjaka također iz Đakova nad kojima je u prostorijama Policijske postaje Vrpolje provedeno kriminalističko istraživanje.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je također da su navedena dva 23-godišnjaka noću 8./9. travnja 2007. godine izvršili provalu u isto skladište kojom prilikom su otuđili veću količinu raznih herbicida pričinivši također veliku materijalnu štetu.
Protiv počinitelja teških krađa policijski službenici podnose odgovarajuća pismena Općinskom državnom odvjetništvu Slavonski Brod.


Stranica