Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/IMG_4683-PN-Selna.jpg

U mjestu Selna, jučer u 2.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila jer se 32-godišnja vozačica prilikom vožnje nije držala strane


Foto: PU brodsko-posavska
 
Dana 19. svibnja u 2.50 sati u mjestu Selna dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. Prometna nesreća se dogodila jer se 32-godišnja vozačica prilikom vožnje (osobnim automobilom marke „Kia Pride“) nije držala strane kretanja, već je prešla na travnatu bankinu i u daljnjem kretanju sletjela u odvodni kanal, uslijed čega je prednjim dijelom vozila udarila u rub kolnog ulaza. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 41-godišnji suvozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, dok je vozačica lakše ozlijeđena. Oboje su nakon ukazane liječničke pomoći zadržani u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju.
Policija protiv 32-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, a protiv 41-godišnjaka optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica