Prometna nesreća

U subotu u 15.55 sati na autocesti A3 kod mjesta Nova Gradiška, dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđene dvije osobe. Do prometne nesreće je došlo jer 24-godišnjak

Dana 15. svibnja u 15.55 sati na autocesti A3 kod mjesta Nova Gradiška, dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđene dvije osobe. Do prometne nesreće je došlo jer 24-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai Accest“ (ZG registarskih oznaka i broja) nije držao potreban razmak prilikom kretanja iza drugog vozila. Prednjim dijelom svog vozila udario je u stražnji lijevi dio priključene prikolice na teretni automobil marke „Mercedes Actros“ (SRB nacionalnih oznaka i broja), kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Srbije. Nakon udara osobni automobil je sletio sa autoceste na travnatu površinu.
U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je 24-godišnjakinja, koja se nalazila na suvozačkom sjedalu u osobnom automobilu, dok je 24-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede. Oboje su prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.
Protiv 24-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica