U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklista

Slika PU_BP/IMG_0755-polic.vozilo.jpg

Jučer u 19.35 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Preradovićeve i Mesićeve ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Foto: Ilustracija
 
Dana 2. svibnja u 19.35 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Preradovićeve i Mesićeve ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila na način da je 44-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Passat“, kojim je skrenuo desno u ulicu M.Mesića, ne propustivši motocikl s prednošću prolaska, a kojim je upravljao 41-godišnjak. On je pokušao izbjeći prometnu nesreću, tako što je zakočio, ali je pao i pritom je udario prednjim desnim dijelom motocikla u prednji lijevi dio osobnog automobila. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobio 41-godišnjak, koji je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.
Policija protiv 44-godišnjeg vozača osobnog automobila podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.
 


Stranica