Zapljena heroina

Slika PU_BP/IMG_1792-droga.jpg

Policijski službenici su jučer i u nedjelju uhitili pet osoba zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela "Zlouporabe opojnih droga". Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga kojom prilikom


Foto: PU brodsko-posavska
 
Dana 21. ožujka oko 15.15 sati policijski službenici su u Slavonskom Brodu, raskrižje Sv.Anutna i Sjeverne vezne ceste, prilikom nadzora u vozilu marke „VW Passat“ zatekli i uhitili dva muškarca u dobi od 41 i 48 godina, zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela „Zlouporabe opojnih droga“. Izvršenom pretragom (osoba i vozila) temeljem sudskog naloga, pronađena su dva pvc paketića sa sadržajem opojnu droge tipa heroin, ukupne težine 54,5 grama, a policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su pretragom njihovih stanova u Županji pronašli ukupno 42 grama iste droge, koja je proslijeđena na vještačenje u Zagreb.
 
Dana 23. ožujka u 19.45 sati na autocesti A 3 u Slavonskom Brodu, parkiralište kod benzinske postaje, policijski službenici su uhitili tri osobe (31-godišnjaka, 36-godišnjaka i 29-godišnjakinju) zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela „Zlouporabe opojnih droga“. Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga osoba, kojom prilikom je kod 29-godišnjakinje pronađeno ukupno 49,7 grama opojne droge tipa heroin, dok je kod 31-godišnjaka pronađeno ukupno 51,4 grama, također opojne droge tipa heroin.
Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje, nakon kojega će podnijeti odgovarajuće kaznene prijave.  


Stranica