Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/IMG_1493-sl.vozilo-1.jpg

U subotu u 20.15 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Svačićeve i pristupne ceste naselju Jelas, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pet osoba ozlijeđeno. Jedna osoba je zadobila teške


Foto: Ilustracija 
 
Dana 6. ožujka u 20.15 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Svačićeve i pristupne ceste naselju Jelas, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila na način da je 34-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Audi A4“ (BiH) nacionalnih oznaka i broja, kojom prilikom je skrenuo ulijevo, ne propustivši osobni automobil marke „Opel Astra“ koji je imao prednost prolaska, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela vozila Opel Astra u prednji desni dio vozila Audi. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je 54-godišnja putnica iz vozila Opel Astra, koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju u bolnici, dok su tri osobe iz istog vozila (u dobi od 40, 40 i  57 godina lakše ozlijeđene), kao i 34-godišnji vozač osobnog automobila marke Audi.
U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 34-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanja prometne nesreće“.


Stranica