Razriješene krađe

Slika PU_BP/Uhićen-1.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 24-godišnjakom, kojim su razriješena dva kaznena djela krađe


Foto: Ilustracija 

Dana 16. prosinca policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 24-godišnjakom, kojim je utvrđeno da su oni 11. prosinca otuđili novčani iznos od 1.230,00 kuna iz skladišta ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški, ul. Slavonskih Graničara.    
 
Također je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje, da je isti 24-godišnjak, dana 12. prosinca počinio kazneno djelo krađe iz obiteljske kuće u mjestu Ljupina, otuđivši 500 eura, vlasništvo 23-godišnjaka i novčanik u kojemu se nalazilo 20 kuna i razni dokumenti, vlasništvo njegove nevjenčane 22-godišnje supruge. Dvadesetčetverogodišnjak je otuđio novac i novčanik iza 0.30 sati, kada je 23-godišnji vlasnik otišao spavati, a kuća je cijelu noć bila otključana.

U suradnji da državnim odvjetništvom protiv njih dvojice slijedi podnošenje posebnih izvješća kao dopune kaznenim prijavama zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krađe.
           


Stranica