Krivotvorenje isprava

Slika PU_BP/IMG_1433-sl.voziloB.jpg

Tijekom vikenda policijski službenici su protiv tri osobe podnijeli kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela krivotvorenja isprava.


Foto: Ilustracija 
 
Dana 20. studenoga oko 15.20 sati u Slavonskom Brodu, Sv. Lovre, policijski službenici su utvrdili da se na osobnom automobilu marke „Opel Vectra“ nalaze ne pripadajuće registarske pločice, vlasništvo 48-godišnjaka. Obavljenim razgovorom sa vlasnikom utvrđeno je da je tijekom mjeseca listopada na vozilo postavio pločice sa drugog vozila u svom posjedu, a koje su bile prethodno odjavljene.

Dana 21. studenoga oko 8.45 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na izlazu iz Republike Hrvatske, policijski službenici su prilikom obavljanja granične kontrole utvrdili nepodudarnost dokumentacije i broja šasije na priključnom vozilu BiH nacionalnih oznaka i broja koje je bilo priključeno na teretno vozilo marke Fiat Ducato, austrijskih nacionalnih oznaka i broja.

Dana 21. studenoga oko 18.15 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na izlazu iz Republike Hrvatske, policijski službenici su utvrdili da se na osobnom automobilu marke „Seat Ibiza“, zagrebačkih oznaka i broja, nalaze ne pripadajuće registarske pločice, koje je na vozilo prethodno postavio 33-godišnjak iz Zagreba.

U dogovoru sa državnim odvjetništvom protiv 48-godišnjaka, 46-godišnjaka i 33-godišnjaka slijedi podnošenje kaznenih prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenja isprava.


Stranica