Utvrđeni prekršaji u prometu

Slika PU_BP/IMG_1431-polic.vozilo.jpg

Jučer su policijski službenici u mjestima Gornji Bogićevci i Kosovac u dva slučaja utvrdili prekršaje vozača u prometu, koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 19. studenoga deset minuta iza ponoći u mjestu Gornji Bogićevci, policijski službenici su prilikom redovitog nadzora nad prometom utvrdili da 36-godišnjak upravlja osobnim automobilom marke „Audi A3“ pod utjecajem alkohola. Izvršenim alko testiranjem očitana je koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 2,09 g/kg.
 
Istog dana oko 11,40 sati u mjestu Kosovac, policijski službenici su utvrdili da 45-godišnjak upravlja osobnim automobilom marke „Opel Vectra“ također, pod utjecajem alkohola. Izvršenim alko testiranjem očitana je koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 2,94 g/kg.
Obzirom da je prijetila opasnost da će vozači nastaviti sa vožnjom u takvom stanju, dovedeni su i zadržani u službenim prostorijama do otriježnjenja.

Protiv dvojice vozača slijedi podnošenje odgovarajućih optužnih prijedloga i obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica