Teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/IMG_1156-traka-stop-policija2.jpg

Jučer oko 7,45 sati, na autocesti Zagreb - Lipovac, kod mjesta Brodski Stupnik dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, te jedna lakše.


Foto: 
Ilustracija 
 
Dana 15. studenoga oko 7,45 sati na autocesti Zagreb-Lipovac kod mjesta Brodski Stupnik dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.Nesreća se dogodila na način da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „VW Golf“, ne krećući se sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na prometnu traku za zaustavljanje vozila u nuždi, te sletio na travnatu površinu s južne strane kolnika, udarivši prednjim dijelom vozila u zaštitnu žičanu ogradu, a u daljnjem kretanju i u zemljanu površinu odvodnog kanala.

U ovoj prometnoj nesreći 36-godišnji vozač i 31-godišnji putnik zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su nakon ukazane liječničke pomoći na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu,  dok je 36-godišnji putnik zadobio lake tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten kući.

Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.


Stranica