Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/Img_8883-PN-vwPolo.jpg

Jučer oko 12.45 sati u blizini mjesta Godinjak dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila na način da je 75-godišnjak upravljao osobnim automobilom


Foto: 
PU brodsko-posavska
 
Dana 29. listopada oko 12.45 sati u blizini mjesta Godinjak dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila na način da je 75-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „VW Polo“, te se izlaskom iz zavoja nije kretao obilježenom prometnom trakom već je zahvatio putnu bankinu sletjevši u kanal.
Pritom je prednjim dijelom vozila udario u zemljani kolni ulaz koji vodi u obradivu poljoprivrednu površinu, te potom i u obradivu površinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov.
U ovoj prometnoj nesreći 75-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, koji je nakon ukazane liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.
Protiv vozača slijedi donošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te izvješće državnom odvjetništvu Nova Gradiška.


Stranica