Krađa drva

Slika PU_BP/Img_2297-šuma-krađa drva.jpg

Jučer oko 12 sati u Slavonskom Brodu na poljskom putu šumskog predjela "Vijuš" policijski službenici su izrazili sumnju da se radi o krađi uočivši dvije muške osobe kako izvoze drva.


Foto: 
Ilustracija 
Dana 22. listopada oko 12 sati u Slavonskom Brodu, policijski službenici su uočili dvije muške osobe kako izvoze drva u šumskom predjelu „Vijuš“ izrazivši sumnju da se radi o šumskoj krađi. Sumnje policijskih službenika su potvrđene, te je utvrđeno da su 47-godišnjak i 40-godišnjak u šumskom predjelu „Vijuš“ (vlasništvo poduzeća iz Slavonskog Broda), uporabom motorne pile posjekli 12 komada stabala hrasta, te su oko tri prostorna metra drveta natovarili na prikolicu i traktorom izvezli na poljski put, dok su oko jedan prostorni metar drveta izvezli na auto prikolici koja je bila priključena na osobni automobil „Zastava Yugo“.
U suradnji sa nadležnim državnim odvjetništvom drva su izuzeta i vraćena vlasniku, a protiv 47-godišnjaka i 40-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.


Stranica