Kazneno djelo krivotvorenja isprava

Slika PU_BP/IMG_0578-G.P.Stara Gradiška.jpg

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška jučer su na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlazu iz RH, utvrdili da se na priključnom vozilu nalaze ne pripadajuće registarske pločice.


Foto: 
Ilustracija 
Dana 21. listopada oko 10.20 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška na izlazu iz RH, policijski službenici su prilikom redovite granične kontrole utvrdili da se na priključnom vozilu teretnog automobila BiH nacionalnih oznaka i broja, kojim je upravljao 28-godišnjak s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, nalaze ne pripadajuće registarske pločice.
Također je utvrđeno da je 28-godišnjak dana 18. listopada na priključno vozilo postavio ne pripadajuće registarske pločice, skinuvši prethodne kojima je protekao rok važenja.
U dogovoru sa općinskim državnim odvjetništvom Nova Gradiška protiv 28-godišnjaka će se dana 22. listopada provesti kazneni postupak uz podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava. Također su istom naplaćene mandatne kazne radi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obaveznom osiguranju.


Stranica