Nanošenje tjelesne ozljede

Slika PU_BP/IMG_0761uhićenje2.jpg

Sinoć, pola sata prije ponoći na terasi ugostiteljskog objekta u manjem mjestu (15-tak kilometara) zapadno od Slavonskog Broda došlo je do narušavanja javnog reda i mira


Foto:
Ilustracija 
Dana 10. rujna oko 23.30 sati na terasi ugostiteljskog objekta u manjem mjestu (15-tak kilometara) zapadno od Slavonskog Broda došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 57-godišnjak nakon verbalnog sukoba tjelesno napao 31-godišnjaka. U naguravanju između istih 57-godišnjak je iz džepa izvadio džepni nož zadavši 31-godišnjaku reznu ranu u predjelu stomaka kojemu je ukazana liječnička pomoć, a nakon koje je pušten kući. Policijski službenici su uhitili 57-godišnjaka kod kojega je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,73 g/kg, te se nastavlja daljnja kriminalistička obrada.
Protiv 57-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju.
Tridesetosmogorišnjem vlasniku ugostiteljskog objekta će biti uručen prekršajni nalog obzirom da je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno posluživao je alkoholna pića osobama koje su pod utjecajem alkohola.


Stranica