Prometna nesreća u Bukovlju

Slika PU_BP/-PN-Bukovlje-F.Fiesta.jpg

Jučer u prijepodnevnim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Foto: PU brodsko-posavska
Dana 19. kolovoza oko 10.55 sati u mjestu Bukovlje, dogodila se prometna nesreća na način da je 64-godišnjakinja iz Slavonskog Broda upravljala osobnim automobilom marke Ford Fiesta, te je započela radnju skretanja ulijevo, ne propustivši osobni automobil marke VW LT 35 s prednošću prolaska, kojim je upravljao 26-godišnjak, na koristeći za vrijeme vožnje sigurnosni pojas, a kretao se brzinom većom od prometnim pravilom dopuštenih 50 km/h, kojom prilikom nije uspio izbjeći prometnu nesreću, tako da je prednjim lijevim dijelom vozila udario u predio dio osobnog automobila Ford Fiesta.
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 64-godišnjakinja, dok je lakše tjelesne ozljede zadobio 26-godišnjak, te su isti nakon ukazane liječničke pomoći pušteni kući.
U vezi prometne nesreće slijedi obavijest nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te podnošenje odgovarajućih optužnih prijedloga, odnosno prekršajnih naloga protiv oba vozača.


Stranica