Poginule četiri osobe

Slika PU_BP/Img_7128-PN na autocesti.jpg

Danas oko 6.55 sati na autocesti Bregana-Lipovac, kod mjesta Malino, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale četiri osobe, svi državljani Makedonije (u dobi od jedne do 30 godina).

Dana 18. kolovoza oko 6.55 sati na 194. kilometru autoceste (sjeverna kolnička traka) Bregana – Lipovac, kod mjesta Malino, dogodila se prometna nesreća na način da je 30-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke „Seat“, talijanskih nacionalnih oznaka, te je uslijed ne držanja strane kretanja vozilom prešao na prometnu traku za zaustavljanje vozila u nuždi, udarivši prednjim dijelom u stražnji dio poluprikolice marke „Smith“ priključene na teretni automobil marke „Mercedes“ (SRB nacionalnih oznaka) kojim je prethodno upravljao 27-godišnji državljanin R. Srbije.
U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradale četiri osobe iz osobnog automobila marke „Seat “ (u dobi od 1 do 30 godina) svi državljani Makedonije. Mrtva tijela su prevezena na Odjel patologije u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje će se po nalogu istražnog suca obaviti obdukcija.
Očevid je obavljen od strane istražnog suca uz asistenciju djelatnika Postaje prometne policije Slavonski Brod, te se promet tijekom trajanja očevida odvijao lijevom (pretjecajnom) prometnom trakom uz povremeno zaustavljanje, a u potpunosti je normaliziran oko 10.45 sati.
O prometnoj nesreći slijedi dostavljanje obavijesti nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.


Stranica