Na vozilo postavio nepripadajuće registarske pločice

Slika PU_BP/IMG_0588-O.A.provale.jpg

NOVA GRADIŠKA: Jučer nešto prije podne policijski službenici su prilikom obavljanja redovitog nadzora nad prometom utvrdili da 25-godišnjak upravlja vozilom na koje je postavio nepripadajuće registarske pločice.

Dana 11. kolovoza oko 11.35 sati u Novoj Gradiški, Zrinska ulica, policijski službenici su prilikom obavljanja redovitog nadzora u prometu utvrdili da 25-godišnjak upravlja osobnim automobilom marke „VW Golf“ na koje su postavljene ne pripadajuće registarske pločice. Izvršenom provjerom, te provedenom kriminalističkom obradom nad predmetnim utvrđeno je, da registarske pločice pripadaju vozilu marke „Opel“, vlasništvo 41-godišnjaka sa područja Policijske uprave Zagrebačke, koji je prethodno prodan osobi na području Policijske uprave Požeško-slavonske. Dvadesetpetogodišnjak je navedene pločice skinuo sa pripadajućeg vozila, postavivši ih na Golfa 08. kolovoza, te se sa istim koristio u prometu.
Protiv 25-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, kao i prekršajnih naloga zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Stranica