Razriješene teške krađe provaljivanjem u osobna vozila

Slika PU_BP/IMG_0588-O.A.provale.jpg

SLAVONSKI BROD: Provedenom kriminalističkom obradom je utvrđeno da su dvojica muškaraca nasilno otvarali vrata parkiranih osobnih vozila, te iz istih otuđivali auto radia i sl.

Dana 20. srpnja provedena je kriminalistička obrada nad 24-godišnjakom kojom prilikom je utvrđeno da je isti zajedno sa 20-godišnjakom (obadvojica sa područja PU Osječko-baranjske), oštetio šest vlasnika osobnih automobila. Predmetni su dana 19/20. srpnja u noćnim satima uporabom podesnog predmeta nasilno otvorili vrata ukupno šest osobnih automobila, koji su bili parkirani u naselju Slavonija II u Slavonskom Brodu, od kojih iz dva nisu ništa otuđili, dok su iz ostalih otuđili: dva komada auto radia CD MP3 (jedan sa memori stikom), jedan radio kasetofon i jedan Player, te kožni etui sa dokumentima i bankovnom karticom. Temeljem sudskog naloga izvršena je pretraga osobnog automobila osječkih registarskih oznaka koji su isti koristili, te su pronađeni otuđeni predmeti koji će biti vraćeni vlasnicima.
Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika, a protiv predmetnih slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela teške krađe.
           


Stranica