Opće opasna radnja

Jučer oko 4.40 na autocesti kod mjesta Bukovlje, došlo je do naleta osobnog automobila na veći komad drveta i građevinskog materijala koje je s nadvožnjaka bacio 21-godišnjak.

Dana 19. srpnja oko 4.40 sati nepoznati počinitelj je sa pješačkog nadvožnjaka u Bukovlju na sjevernu kolničku traku autoceste bacio veći komad drveta i komade građevinskog materijala na koje je naletio osobni automobil marke „VW Passat“ BiH nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak, dok su se sa istim kao putnici nalazile tri osobe, te je došlo do oštećenja prednjeg i donjeg dijela vozila. Ozlijeđenih osoba nije bilo.
Žurnom policijskom intervencijom uhićene su dvije osobe, te je provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno da je počinitelj navedenog 21-godišnjak, koji je u vidno alkoholiziranom stanju sa pješačkog nadvožnjaka bacio na autocestu komad drveta (panj) i komad bloka (tzv. siporeks) na koje je naletjelo navedeno vozilo. Također je utvrđeno da druga osoba nije pomagala niti sudjelovala u istom. U dogovoru sa Državnim odvjetništvom protiv 21-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće-opasnom radnjom ili sredstvom.


Stranica