Događaji

Zbog vremenskih nepogoda (jakog vjetra) u subotu na ŠRC "Poloj" u Slavonskom Brodu došlo je do pada grane stabla na parkirano vozilo, dok je u mjestu Bodegraj pao električni stup.

Dana 18. srpnja u vremenu od 10.15 do 12.15 sati u Slavonskom Brodu na prostoru športsko-rekreacionog centra Poloj, zbog jakog vjetra došlo je do pada grane sa stabla na parkirani osobni automobil marke „Mazda Demio“, vlasništvo 50-godišnjaka. Pritom je došlo do udubljenja krovišta automobila, puknuća prednjeg vjetrobranskog stakla i plastičnih dijelova kontrolne ploče u unutrašnjosti vozila. Slijedi izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
 
Dana 18. srpnja oko 12.45 sati u mjestu Bodegraj zbog vremenskih nepogoda (jakog vjetra) došlo je do pada drvenog električnog stupa na travnatu površinu, te jednim dijelom na kolnik ceste. Policijski službenici su vršili osiguranje mjesta tijekom sanacije i popravka od strane nadležnih, odnosno tjelesno reguliranje prometa pri čemu nije bilo zastoja u prometu.


Stranica