Uhvaćen u izvršenju kaznenog djela

U petak prije ponoći stanari zgrade u Mesićevoj ulici u Slavonskom Brodu zatekli su 18-godišnjaka u izvršenju kaznenog djela zadržavši ga do dolaska policije.

Dana 10. srpnja oko 23.23 sati nakon zaprimljene dojave da su stanari zgrade u Mesićevoj ulici u Slavonskom Brodu uhvatili jednu osobu u provali podrumskih prostorija, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su utvrdili da se radi o 18-godišnjaku iz Slavonskog Broda, koji je potom uhićen. Obavljenim očevidom i provedenom kriminalističkom obradom nad 18-godišnjakom utvrđeno je, da je isti došao u podrumske prostorije stambene zgrade u navedenoj ulici, te je uporabom podesnog predmeta pokidao lokote na ukupno šest drvenih vrata šupa koje koriste stanari zgrade, iz kojih je namjeravao otuđiti željezo i razne odjevne predmete, ali je spriječen od strane stanara, te zadržan do dolaska policije.
U dogovoru sa Državnim odvjetništvom protiv 18-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju.
 


Stranica