Prometna nesreća s poginulim osobama

Danas oko 11.35 sati na autocesti kod Velike Kopanice dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, dok su tri osobe ozlijeđene.

Dana 10. srpnja oko 11.35 sati na južnoj strani autoceste Zagreb – Lipovac kod mjesta Velika Kopanica dogodila se prometna nesreća na način da je došlo do slijetanja osobnog automobila sa navedene autoceste. U ovoj prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala na mjestu događaja, jedna osoba je preminula u bolnici, dok su tri osobe zadobile tjelesne ozljede. U tijeku je obavljanje očevida uz nazočnost istražnog suca.
NADOPUNA: Obavljenim očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo nakon što je osobni automobil marke "Mazda" njemačkih registarskih oznaka kotačem zahvatio travnatu površinu sa sjeverne strane kolnika, pri čemu je došlo do zanošenja vozila, slijetanja na travnatu površinu sa južne strane, probijanja zaštitne zičane ograde, te višestrukog prevrtanja vozila po poljoprivrednoj površini kojom prilikom je došlo do ispadanja svih putnika i vozača iz vozila. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu je smrtno stradala 55-godišnja državljanka Makedonije, 28-godišnja državljanka Makedonije je od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici oko 14.10 sati, 5-godišnja i 9-godišnja djevojčica (državljani Njemačke) zadobile su teške tjelesne ozljede, dok je jednogodišnja djevojčica (također državljanka Njemačke) lakše ozljeđena. Tijekom trajanja očevida promet se odvijao usporeno pretjecajnom prometnom trakom.


Stranica