Pronađene cigarete

Policijski službenici su prekjučer u tri navrata na graničnim prijelazima u suradnji sa službenicima carine pronašli neprijavljeno ukupno 310 kutija cigareta.

Dana 21. lipnja u 11.45 sati na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski službenici su kontrolirali autobus austrijske nacionalne oznake u suradnji sa službenicima carine, te su u prtljazi 50-godišnje državljanke BiH pronašli  ukupno 120 kutija raznih vrsta cigareta koje je ista pokušala unijeti u RH izbjegavajući mjere carinskog nadzora.
Istog dana u 14.30 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, graničnoj kontroli je pješice pristupila 48-godišnjakinja iz Vuke u čijim su putnim torbama policijski službenici pronašli 80 kutija cigareta koje je ista pokušala unijeti u RH izbjegavajući mjere carinskog nadzora.
Također u 14.30 sati na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, kontroliran osobni automobil marke „Opel astra“, slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljala 54-godišnja državljanka Slovenije, a u kojem je pronađeno ukupno 110 kutija cigareta.
Protiv predmetnih su podnesene kaznene prijave zbog počinjenih kaznenih djela izbjegavanja carinskog nadzora.
 


Stranica