Uhvaćen na mjestu događaja

Policijski službenici su u Novoj Gradiški unutar ugostiteljskog objekta zatekli i uhitili 22-godišnjaka, spriječivši istog u namjeri otuđenja novca.

Dana 30. svibnja oko 23.40 sati u Novoj Gradiški, ulica Slavonskih Graničara, policijski službenici su prilikom vršenja policijskih zadaća u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta zatekli 22-godišnjaka, kojega su spriječili u namjeri otuđenja novca iz registar kase. Predmetni je uhićen, te je provedenom kriminalističkom obradom utvrđeno da je isti u ugostiteljski objekt ušao pomoću ključa koji je prethodno otuđio od vlasnika.
Također je kriminalističkom obradom utvrđeno da je isti dana 28/29. svibnja u noćnim satima ušao u unutrašnjost istog ugostiteljskog objekta, otuđivši pritom blagajnički minimum iz registar kase, te iz skladišnog prostora jednu šteku cigareta.
U dogovoru sa državnim odvjetništvom protiv 22-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave, odnosno posebnog izvješća kao dopune kaznenoj prijavi zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe u pokušaju i krađe.


Stranica