Troje ozlijeđenih u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Grabarje, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Dana 31. svibnja oko 8.30 sati u mjestu Grabarje, dogodila se prometna nesreća na način da je 22-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke VW Golf, te je zbog ne držanja strane kretanja prešao vozilom na suprotnu prometnu traku kojom se kretao osobni automobil marke VW Polo kojim je upravljao 51-godišnjak, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela VW Golf u prednji desni dio osobnog automobila VW Polo, čiji vozač je pomicanjem vozila u lijevo pokušavao izbjeći prometnu nesreću.
Od jačine udara osobni automobil VW Polo je odbačen, te je sletio u odvodni kanal, udarivši stražnjim dijelom u kosinu odvodnog kanala, dok je Golf sletio na travnatu površinu. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 66-godišnja putnica (iz osobnog automobila VW Golf), koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju, dok su lake tjelesne ozljede zadobili 51-godišnji vozač (osobnog automobila VW Polo), te 39-godišnja putnica (iz osobnog automobila VW Golf), koji su nakon ukazane liječničke pomoći pušteni kući.
Protiv 22-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, dok je istom radi počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan obavezni prekršajni nalog.


Stranica