8. Dječji sajam

Slika PU_BP/Dječji 8 sajam u SB - 16-09-2018.JPG

 Foto: PU brodsko-posavska

Dana 16. rujna 2018. godine u Slavonskom Brodu, u Vukovarskoj ulici (prostor Tvrđave), održan je „8. Dječji sajam 2018“., na kojem su sudjelovali policijski službenici Postaje prometne policije i Policijske postaje Slavonski Brod. Tradicionalna gradska manifestacija ove je godine okupila oko 50 izlagača, a raznovrsni sadržaji i bogat zabavni dio programa ponovno je privukao velik broj roditelja i djece.

            Osim velikog izbora dječjih igračaka i opreme za mališane, ovogodišnji sajam svim posjetiteljima je nudio i zabavni dio programa u sklopu kojeg su nastupili polaznici gradskih dječjih vrtića, Kazališna družina „Ivana Brlić Mažuranić“ te plesne skupine i klubovi iz Slavonskog Broda. Također, organizirana je i kružna utrka i utrka ubrzanja KKK „Olimpik“, druženje s mađioničarem te drugi zabavni sadržaji.

            Policijski službenici su dijelili razne brošure i odgovarali na pitanja znatiželjne djece, vezano za sigurno sudjelovanje u prometu, kao i na pitanja vezano za nasilje među djecom, u cilju propagiranja pozitivnog ponašanja te prevencije i sprječavanja negativnog, odnosno društveno neprihvatljivog ponašanja.



Pisane vijesti