2. Slavonska utrka

  • Slika /PU_BP/Konferencija2019/2.Slav.utrka.konf..jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tijekom tranja utrke promet će biti zatvoren od 19 do 20.30 sati

U gradskoj Tvrđavi, jučer je održana konferencija za medije u organizaciji Udruge za promicanje zdravog života Kulture tijela, na kojoj je predsjednik Udruge Tomislav Marinović, upoznao prisutne sa svim detaljima vezano uz predstojeću 2. Slavonsku utrku, istaknuvši da se radi o glazbeno trkačkom doživljaju, spoju sporta i zabave. Dodao je da je prijavljeno preko 300 građana trkača (više nego na prošlogodišnjoj utrci), svih uzrasta i dobi, od onih najmlađih do odraslih, te policijskih službenika. Posebno veseli činjenica da je prijavljen popriličan broj djece.

Između ostalih, na konferenciji je ispred Policijske uprave brodsko-posavske, prisustvovao zamjenik načelnika Ivica Kovačević, koji je istaknuo važnost zajedništva policije, građana i udruga koje preferiraju sportske aktivnosti u cilju jačanja međusobne komunikacije i povjerenja. Spomenuo je, da je organizator osigurao sve preduvjete za sigurnost svih sudionika aktivnosti na cesti, a osim toga, tu su i policijski službenici, koji su uvijek na usluzi građanima, te će također, po potrebi poduzeti mjere i radnje u nadležnosti svoga rada. Pritom je dao punu podršku ovakvim pozitivnim sportskim aktivnostima i promicanju zdravog načina života.

Tijekom trajanja utrke promet će biti zatvoren

Tijekom trajanja Slavonske utrke u Slavonskom Brodu, koja će se održati u subotu (dana 24. kolovoza), od 19 do 20.30 sati, promet će biti zatvoren u trkačkoj ruti, na određenim raskrižjima ulica Slavonskog Broda (Ul. S. Radića i Vojnovića – istočna strana, P. Krešimira IV i Vukovarska – istočna strana, Vukovarska i Pilareva – istočna strana, Borovska i Lucićeva – južna strana, Rimčeva i Boškovićeva – južna strana, Rimčeva i Lucićeva – južna strana, Svačićeva i Vukovarska – južna strana, Svačićeva i Gupčeva – južna strana, Gupčeva i Pilareva – zapadna strana, Gupčeva i Cesarčeva – zapadna strana, Gupčeva i N. Zrinskog – istočna strana, Horvatova i Basaričekova – južna strana, Horvatova i Lj. Gaja – južna strana, P. Krešimira IV i Šenoina – zapadna strana, T. Skalice i Mesićeva – zapadna strana, T. Skalice i Starčevića – istočna strana, Sv. Trojstva i Trg Žrtava rata – zapadna strana).

Pogledajte informaciju: Humanitarna utrka "I ja imam prijatelja policajca"

Stranica