Sankcionirani prekršitelji

Slika PU_BP/IMG_1431-pol.vozilo.jpg

Foto: Ilustracija 

U zadnja 24 sata zabilježena su tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

- U prvom slučaju, oko 00.20 sati, policija je utvrdila da ugostiteljski objekt u Slavonskom Brodu, Osječka ulica, radi mimo dopuštenog radnog vremena, a 45-godišnja vlasnica poslužuje pića gostima. Sukladno Odluci Grada Slavonskog Broda ovaj ugostiteljski objekt ima odobreno radno vrijeme do 23 sata radnim danom. Policija je vlasnicu novčano kaznila i dostavila obavijest o prekršaju državnom inspektoratu.   

- U drugom slučaju, policijski službenici su izdali obavezni prekršajni nalog 55-godišnjaku iz Slavonskog Broda zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Utvrdili su da se on jučer oko devet sati, odavao pijančevanju (pijući alkoholna pića) na prostoru gradske tržnice u Slavonskom Brodu.

- U trećem slučaju remećenja javnog reda i mira, policijski službenici su protiv 60-godišnjaka sa područja općine Oprisavci, podnijeli optužni prijedlog. Utvrdili su da je on sinoć oko 21.35 sati verbalno napao 33-godišnju susjedu, udarivši ju nakon toga drvenim štapom i to sve zbog okupljanja djece, između ostalih i njenih pored njegove stare kuće.



Stranica