Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/IMG_9362-A3.jpg

U subotu oko 10.10 sati na autocesti kod Starog Petrovog Sela dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene i jedna lakše. Prometna nesreća se dogodila kad je 24-godišnjak (državljanin Srbije) upravljajući  

Foto: PU brodsko-posavska

U subotu oko 10.10 sati na autocesti kod Starog Petrovog Sela dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene i jedna lakše. Prometna nesreća se dogodila kad je 24-godišnjak (državljanin Srbije) upravljajući osobnim automobilom Škoda Fabia (švicarskih nacionalnih oznaka i broja) kasno ispred sebe uočio osobni automobil Toyota (austrijskih registracijskih oznaka i broja) kojim je upravljao 57-godišnji državljanin Austrije, te je u izbjegavanju udara vozilo pomaknuo na travnatu površinu. Potom je vozilom udario u smjerokazni stupić, te se vozilo nakon toga zanijelo i udarilo u Toyotu. Oba vozila su potom sletjela na travnatu površinu sa sjeverne strane i udarila u zaštitnu žičanu ogradu. U ovoj prometnoj nesreći 24-godišnji vozač je teško ozlijeđen, te je iz bolnice iz Nove Gradiške prevezen u KBC u Zagreb. Teško je ozlijeđen i 55-godišnji putnik iz Škode, dok je 53-godišnjakinja lakše ozlijeđena (oboje državljani Srbije) koji su nakon liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradišci pušteni na kućnu njegu.

Protiv 24-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradišci zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

U prometnoj nesreći poginuli supružnici.



Stranica