Vikend sažetak

Slika PU_BP/Zgrada PU-Gupčeva.jpg

Tijekom vikenda je na području policijske uprave evidentirano ukupno 15 kaznenih djela, od čega je najviše kaznenih djela (12) protiv imovine, te po jedno kazneno djelo protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja, protiv života  

Foto: PU brodsko-posavska

Tijekom vikenda je na području policijske uprave evidentirano ukupno 15 kaznenih djela, od čega je najviše kaznenih djela (12) protiv imovine, te po jedno kazneno djelo protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja, protiv života i tijela i protiv slobode i prava čovjeka i građanina.

U oblasti prometa se dogodilo ukupno 13 prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulim osobama, četiri s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su poginule, tri osobe su teško ozlijeđene, dok je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Evidentirano je 13 prekršaja od čega osam iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i pet iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. U tri slučaja utvrđene su povrede članka 95 Obiteljskog zakona.



Stranica