Vikend sažetak

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom vikenda je evidentirano ukupno 27 kaznenih djela od kojih je najviše (20) kaznenih djela protiv imovine, četiri kaznena djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina 

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom vikenda je evidentirano ukupno 27 kaznenih djela od kojih je najviše (20) kaznenih djela protiv imovine, četiri kaznena djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina, te po jedno kazneno djelo protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom, protiv vjerodostojnosti isprava i protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja.

U oblasti cestovnog prometa tijekom vikenda se na prometnicama iz nadležnosti rada policijske uprave dogodilo ukupno 13 prometnih nesreća od kojih jedna s poginulim osobama, četiri s ozlijeđenim osobama i osam s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, te je 11 osoba lakše ozlijeđeno. 

Također je u dane vikenda evidentirano pet prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Od ostalih događaja bilježi jedan slučaj pronalaska oružja koje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite, jedan požar u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba i jedan slučaj povrede članka 95 Obiteljskog zakona.



Stranica